Ny tv-tjänst.

Vår nya tv-tjänst är här. 1 november lanseras nya Grundpaketet som är ett obligatoriskt startpaket med 14 kanaler, dessutom kan du om du vill, lägga till våra nya flexpaket med möjlighet att byta kanaler varje dag. Vår nya streamingapp kan inte laddas ner ännu, vi återkommer med ett exakt datum för appen längre fram.

Tv-tjänsten säljs och debiteras av Ljungby Energi på uppdrag av Finnveden Media.

Grundpaketet.

Grundpaketet är vårt nya obligatoriska startpaket som ger dig tillgång till 14 av de allra vanligaste och mest efterfrågade tv-kanalerna.

Streamingtjänst.

Inom kort kommer vi erbjuda en app där du kan streama alla kanaler du abonnerar på.

Nya flexpaket.

Grundpaketet.

Nyhet! Nu har vi lanserat vårt nya Grundpaket där kanalerna kan ses på din tv-apparat, och senare när vår nya app kan laddas ner, så kommer kanalerna även kunna streamas! Du kommer då kunna ta med dina kanaler i mobilen och surfplattan, när du går ut i trädgården eller åker till stugan!

Kunder som tidigare haft abonnemang på Baspaketet har automatiskt blivit överflyttade till Grundpaketet, from 1 november.

Grundpaketet är vårt nya obligatoriska startpaket som ger dig tillgång till 14 av de allra vanligaste och mest efterfrågade tv-kanalerna. Paketet innehåller kanaler för både stora och små, för sportintresserade och kunskapstörstande. Kanalerna sänds både analogt och i hd-kvalitet (programkort och utrustning krävs).

Streama kanaler.

Du kan redan idag
streama Viasats och C Mores kanaler.

Senare kommer vi lansera en helt ny streamingapp där du kommer kunna streama övriga kanaler från Finnveden Media. Appen kan inte laddas ner ännu. Vi återkommer med ett exakt datum samt mer info om FinnvedenMedia-appen längre fram.

Programkort är en förutsättning och eventuell streamingenhet till tv kan behövas.

Tilläggspaket.