Idag KL 16:30 har vi ett planerat strömavbrott i Berghem och Kånna högar. Arbetet är klart senast 18:30.

Ljungby Energi svarar för produktion och distribution av el och fjärrvärme till 9000 el och 2000 fjärrvärmekunder. Förutom el och fjärrvärme distribuerar vi bredbandstjänster i vårt eget bredbandsnät. Årsomsättningen uppgår till 300 milj. kr och vi är 54 anställda. Fjärrvärmerörelsen är baserad på förbränning av brännbart avfall och lokala biobränslen vid kraftvärmeanläggningen Ljungsjöverket, som är belägen vid Ljungbys norra infart.

Vi söker nu en….

Fjärrvärmetekniker vid vår värmeavdelning

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta drift och underhåll av vårt distributionsnät för fjärrvärme. Du kommer själv att leda projekt avseende utbyggnad av vårt distributionsnät där planering, projektering, kontroll och uppföljning av entreprenader utgör naturliga delar av dina arbetsuppgifter. Tjänsten omfattar även arbetsuppgifter förlagda hos kund såsom reparation/service av värmeväxlare, byte av värmemätare eller besiktning av fjärrvärmecentraler. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell.

Kvalifikationer:
Arbetet innebär många kontakter, interna såväl som externa, vilket ställer krav på att Du är pedagogisk och att Du har lätt för att samarbeta med din omgivning. Du har i grunden en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och meriterande är projektering och dimensionering av rörsystem. Ljungby Energi kommer att tillhandahålla erforderlig kompletterande utbildning. Körkort klass B erfordras. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Du kommer att få arbeta i en liten väl sammansatt organisation där vi värdesätter initiativförmåga, ansvarskännande, engagemang och samarbetsförmåga.

Vill Du veta mera, kontakta Bo Schönbeck tel. 0372-600 611, e-post: bo.schonbeck@ljungby-energi.se.
Välkommen med ansökan! Löpande rekrytering, skicka in din ansökan omgående, adress:
Bo Schönbeck
Ljungby Energinät AB
Box 262
341 25 LJUNGBY
Märk kuvertet med ”Ansökan Fjärrvärmetekniker”.

Vi erbjuder playtjänst i tre olika appar; Finnveden Media, Viaplay och TV4 Play. Se hur du aktiverar playkonto i de olika apparna nedan.

VIKTIG INFO: För att kunna aktivera ett FinnvedenMedia playkonto måste du ha ett abonnemang på Grundpaketet samt ett programkort.

OBS! Du ska endast aktivera ditt FinnvedenMedia playkonto (punkt 1-5 nedan) en gång, oavsett hur många enheter du tänkt streama med!

  1. Gå in på https://finnvedenmedia.se/.
  2. Välj ”Ljungby Energi” som operatör.
  3. Fyll i ditt Kort id och Weborder PIN och klicka ”Gå vidare”. Du hittar dina uppgifter när du är inloggad på vår fiberportal ”https://www.ljungbyfibernat.se/login.aspx”.
  4. Därefter skapar du egna inloggningsuppgifter genom att ange en e-postadress och ett lösenord som du fortsättningsvis kommer använda för att logga in i Finnveden Media-appen.
  5. Klart! Du kan nu börja streama dina Finnveden Media kanaler, i de enheter du laddat ner appen i.

Läs mer här hur du använder Finnvedan Media-appen.