Ledig tjänst Fjärrvärmetekniker

Ljungby Energi svarar för produktion och distribution av el och fjärrvärme till 9000 el och 2000 fjärrvärmekunder. Förutom el och fjärrvärme distribuerar vi bredbandstjänster i vårt eget bredbandsnät. Årsomsättningen uppgår till 300 milj. kr och vi är 54 anställda. Fjärrvärmerörelsen är baserad på förbränning av brännbart avfall och lokala biobränslen vid kraftvärmeanläggningen Ljungsjöverket, som är belägen vid Ljungbys norra infart.

Vi söker nu en….

Fjärrvärmetekniker vid vår värmeavdelning

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta drift och underhåll av vårt distributionsnät för fjärrvärme. Du kommer själv att leda projekt avseende utbyggnad av vårt distributionsnät där planering, projektering, kontroll och uppföljning av entreprenader utgör naturliga delar av dina arbetsuppgifter. Tjänsten omfattar även arbetsuppgifter förlagda hos kund såsom reparation/service av värmeväxlare, byte av värmemätare eller besiktning av fjärrvärmecentraler. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell.

Kvalifikationer:
Arbetet innebär många kontakter, interna såväl som externa, vilket ställer krav på att Du är pedagogisk och att Du har lätt för att samarbeta med din omgivning. Du har i grunden en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och meriterande är projektering och dimensionering av rörsystem. Ljungby Energi kommer att tillhandahålla erforderlig kompletterande utbildning. Körkort klass B erfordras. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Du kommer att få arbeta i en liten väl sammansatt organisation där vi värdesätter initiativförmåga, ansvarskännande, engagemang och samarbetsförmåga.

Vill Du veta mera, kontakta Bo Schönbeck tel. 0372-600 611, e-post: bo.schonbeck@ljungby-energi.se.
Välkommen med ansökan! Löpande rekrytering, skicka in din ansökan omgående, adress:
Bo Schönbeck
Ljungby Energinät AB
Box 262
341 25 LJUNGBY
Märk kuvertet med ”Ansökan Fjärrvärmetekniker”.