Störningar på Viasat Dokumentär-paketet, V Sport Golf och streaming

2020-11-01
För närvarande har vi avbrott i tv-utsändningen av kanalerna Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature som ingår i Viasat Dokumentär-paketet, samt avbrott i tv-utsändningen och streaming av kanalen V Sport Golf.

För närvarande är det inte möjligt att streama V Sport, V Series & Film, V Premium och/eller V Sport Golf. Vi återkommer med mer information så snart det åter är möjligt att logga in på Viaplay.

Uppdatering 2020-11-02
Tv-utsändningen av V Sport Golf fungerar nu. Även streaming-tjänsterna ska fungera igen.

Uppdatering 2020-11-04
Det är nu bild på kanalerna Viasat History, Viasat Explorer och Viasat Nature.

Uppdatering 2020-11-04
Det är fortsatta problem med att logga in på Viaplay. Vår underleverantör arbetar tillsammans med Viasat för att få igång det och preliminärt är det sagt att allt ska fungera på torsdag (2020-11-05) igen.

Uppdatering 2020-11-06
Det är fortfarande problem med att använda Viaplay för våra kunder. Vår underleverantör arbetar fortfarande tillsammans med Viasat för att komma fram till en lösning. De hoppas på en lösning till helgen eller senast på måndag 9:e nov.

Uppdatering 2020-11-10
Tyvärr är det fortfarande problem med våra kunders Viaplay-abonnemang. Det går att logga in men man har inte de abonnemang man är berättigade till.

Uppdatering 2020-11-12
Tyvärr har vi fortfarande problem för våra kunder som ska använda Viaplay. Vi har daglig kontakt med vår leverantör, och vi har krävt högsta prioritering i detta ärende.
Felet är hos vår leverantör av Viaplay, vilket innebär att vi själva inte ha ”lösningen”. Så snart vi kan ge er ytterligare information återkommer vi.