Underhållstekniker vid värmeavdelningen

Arbetsuppgifter

Reparations- och underhållsarbeten vid våra olika produktionsanläggningar, även montage- och installationsarbeten vid om- och tillbyggnader av processutrustningen. Du skall också vara beredd på att utföra reparations- och underhållsarbeten på såväl distributionsnätet som på vår vattenkraftstation. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell.

Kvalifikationer

Lämplig bakgrund är gymnasial utbildning med inriktning mot verkstads- eller VVS-teknik eller likvärdig utbildning. Erfarenhet av underhållsarbete inom processindustrin är meriterande. Körkort erfordras.

Vi är en liten väl sammansatt organisation där vi värdesätter initiativförmåga, ansvarskännande, engagemang och samarbetsförmåga. Hos oss kommer Du att finna gemenskap och arbetsglädje.
Arbetet innebär en hel del kontakter vilket ställer krav på att Du lätt får kontakt med olika människor samt att Du även kan arbeta självständigt och metodiskt. Tillträde snarast.

Grävmaskinist (OBS tjänst tillsatt)

Om tjänsten

Du kommer dagligen att utföra schaktarbeten inom våra olika verksamhetsområde elnät, fjärrvärme och fiber. Arbetena kommer dels att bestå av underhålls- och reparationsarbeten och dels av nybyggnation. Tjänsten kommer i huvudsak att omfatta arbeten med grävmaskin men du skall också vara behjälplig vid övrigt förekommande anläggningsarbeten.
Din huvudsakliga arbetsplats blir en ny hjulburen grävmaskin, modell Hitachi (18 ton) med erforderliga tillbehör, vilken kommer att levereras i september 2020. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell.

Kvalifikationer

Vi söker en grävmaskinist med ett antal års erfarenhet från branschen. Du skall ha genomgått utbildning för maskinförarbevis. Meriterande är om du redan innehar ESA för arbeten inom eldistributionsbranschen samt är certifierad enligt trafikverkets krav för arbete på väg.
Du ser möjligheter istället för problem och hittar lösningar på de utmaningar du ställs inför ute i fält. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga eftersom du kommer att ha mycket kontakt med såväl medarbetare som kunder och entreprenörer.

Kontakt

Kontakta underhållschef Markus Karlsson tel. 0372-600 676 e-post: markus.karlsson@ljungby-energi.se avseende tjänsten som underhållstekniker.

Din ansökan skickar du till kontaktperson ovan alternativt till:
Ljungby Energinät AB
Box 262
341 25 Ljungby

Fackliga frågor besvaras av Jan Alm tel. 0372-600 670 (Seko).
Vänta inte med att skicka in din ansökan. Rekryteringen kommer att ske löpande.